Nikako sa OŽENJENIM – Svaku LJUBAVNICU očekuje ovo…

6. Ljubav ili iskorišćavanje?

Čak i ako se veza na početku svodi samo na seks, učestala druženja i razmenjivanja nežnosti češće rezultiraju stvarnim osećajima nego što ostanu samo na tome. Tada rastu i očekivanja te želje, a odnos se svodi na emocionalni ringišpil – od trenutaka velike sreće do ogromne tuge i ispitivanja svodi li se sve samo na seks i prolaznu zabavu.

 

 

7. Dobijate samo komadiće

Koliko god bili zaljubljeni ili se često videli, ljubavnici nikad ne dobiju potpun odnos – koji podrazumeva javno priznavanje, zajednička jutra, Božiće, rođendane, pozive partneru u koje god doba poželite…To obično ne smeta na početku, no s produbljivanjem osećaja postaje kamen spoticanja i velik izvor frustracije.

 

 

8. Kako verovati?

Budući da se odnos po svojoj definiciji zasniva na laganju drugima, teško je osloniti se na verovanje drugoj strani u bilo čemu. Spava li on ili ona još uvek sa svojom ženom, doživljavaju li vezu ozbiljno, imaju li stvarne namere izaći iz braka – neka su od pitanja gde se poverenje „lomi“. Čak i ako se druga strana razvede, veliko je pitanje može li se imati poverenja da se ista stvar neće dogoditi i s vama.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Komentariši