Na njih kao da je bačeno prokletstvo. Ova tri znaka su rođeni baksuzi, magnet za loše situacije, osobe koje kao da privlače nesreću.

Svima nama u nekim razdobljima života izgleda kao da smo rođeni baksuzi, magnet za loše situacije, osobe koje kao da privlače nesreću. Koliko doista ima istine u tome i zašto je to tako, otkriva nam horoskop…

 

Ovo su tri horoskopska znaka koja se najčešće pitaju što su zgriješili da ih snađe takva sudbina:

 

Djevica

Djevice su vješte u rješavanju tuđih problema i savjetovanju, ali same sebi ne znaju pomoći.Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju pa im je životni prostor toliko sterilan da se gosti osjećaju pomalo neugodno, napeto i neudobno. Sklone su da sve uredno u životu pakiraju po ladicama, etiketiraju, sortiraju, a kad se nešto tome opire, upadaju u paniku.

 

 

Njih život konstantno neugodno iznenađuje. Taman su sve sredili, a na tepih se prospe čaša soka od borovnice. Taman su vas uglavili u svoj emotivni kompas, a vi ste učinili nešto neočekivano i sada ponovno moraju sve da ispituju, imenuju…

 

 

Cijeli život im je ispravljanje nekih “Krivih Drina”, pa se često pitaju što su Bogu zgriješile da ih snađe takva sudbina.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši