Nemoj posle da se kaješ. Ovo je 7 znakova da je on psihopata i da će samo da ti zagorča život

Kako prepoznati psihopatu: Svaka žena se bar jednom u životu našla u situaciji da dođe u bliski kontakt sa dečkom koji ima sve odlike psihopate. Da li je slučaj za lečenje ili ne, nećemo ulaziti u to, ali svakako vam zagorča život svojim ponašanjem.

 

 

Da biste izbegle neprijatne situacije i traume koje ponekad mogu mnogo da utiču na vaš život, a i na psihu, pripremili smo ovaj tekst sa nekoliko primera ponašanja koji će vam pokazati da li je čovek sa kojim se viđate potencijalni psihopata koji vam može zagorčati život.

 

 

Psihologija odugovlačenja

Obratite pažnju, ovaj tekst vas može spasiti psihičke i emotivne torture.

 

 

Šta je psihopata?

Psihopata nije nužno čovek koji može da vas ubije na spavanju ili kod kojeg možete videti simptome poremećaja ličnosti na prvi pogled.

Naprotiv, vi ćete u njemu videti “gospodina savršenog”. Muškarca koji stoji čvrsto na zemlji, ima sve odlike alfa mužjaka, samouverenog, stabilnog punog samopouzdanja. Mislićete da ste sreli čoveka svog života, jer u početku veze, vi ćete biti kraljica. Učiniće sve da vas osvoji i da se vi dobro osećate. Problemi kreću malo kasnije.

 

 

Šarm koji poseduje vrlo brzo će vas uhvatiti u mrežu iz koje je jako teško izaći, jer on na početku veze pokazuje da je muškarac kakvog ste oduvek želeli. Pruža vam bajku, osećaj sigurnosti i savršenstva, pred horor u koji će vas polako uvoditi. Dobrom, istreniranom manipulacijom, on ce vas uhvatiti u kolo iz koga je jako teško izaći.

 

nastavak na sledecoj stranici…

 

Komentariši