Nemoj posle da se kaješ. Ovo je 7 znakova da je on psihopata i da će samo da ti zagorča život

Pričaće vam o konstantnim bolestima i povredama njegovih i ljudi iz njegove okoline.

 

U slučaju da dođe do prepirke među vama, videćete kako će se naprasno razboleti i direktno će vam reći kako je to zbog vas. Vi ste ga doveli u takvo stanje. Pokušaće na taj način da izazove vaše sažaljenje.o

 

Proverite svaku njegovu priču i insistirajte da je ponovi više puta u nekom vremenskom razmaku. Tražite što više detalja i slušajte pažljivo. Ukoliko vas laže, desiće se da se oklizne kada se najmanje nada.

 

 

Rušenje vašeg samopouzdanja

Dok ste bili u fazi upoznavanja, on vas je dizao u nebesa. Sada kada je siguran da vas je uhvatio u klopku počeće sa rušenjem vašeg samopouzdanja. Vi ste za sve krivi. Niste dovoljno dobri. On je savršen i nepogrešiv. Sve što vi uradite nije dobro.

 

Govoriće vam da niste lepi, da ste se ugojili, da vam je loša frizura. Sve ono što je nekada hvalio sada će kuditi. Isticaće upravo one mane i slabosti za koje je ranije rekao da ih nije primećivao. Reći će vam da je on nešto najbolje sto se vama ikada dogodilo i da boljeg nikada nećete naći, te da budete srećni što je on odabrao baš vas.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši