Nemoj posle da se kaješ. Ovo je 7 znakova da je on psihopata i da će samo da ti zagorča život

Raskid

On nikada neće raskinuti vašu vezu, to ćete pre ili kasnije uraditi vi, ali kraj je onda kada on kaže daje kraj. Tu vašim mukama nije kraj, one tek počinju.

On će vas prividno odbaciti jer raskidom poveđujete njegov ego, ali kada vidi da se vi krpite i krećete dalje, pokušaće da vas ponovo usisa u svoj svet psihopatske igre.

Moliće da mu se vratite, obećavaće da će da se promeni, pričaće da ste jedina žena koju je ikada voleo i da će uraditi sve samo da vas nagovori da ponovo budete sa njim.

 

 

Ukoliko pristanete, vratićete se u isti horor iz kojeg ste pobegli.
Jedini način da ga se rešite je da istog momenta prekinete svaki kontakt sa njim. Blokirajte broj, promenite svoj broj, blokirajte ga svuda gde ste bili povezani.

 

 

On će sigurno probati da dođe do vas na svaki mogući način, ali budite čvrsti i odlučni. Pretiće, pratiće vas, pokušaće i preko prijatelja da dopre do vas, čak i na poslu. Bukvalno, pokušaće da zagorča svaki segment vašeg života.

 

 

Ukoliko ne nađe novu pogodnu žrtvu koja će mu skrenuti pažnju sa vas, nije retkost da se u pojedinim slučajevima, ova faza se završi sudskim putem i zabranom prilaska.

 

 

besnopile.rs

Komentariši