NIKAD ISKRENIJE PISMO JEDNE ŽENE: Za tebe, koju on VARA sa mnom!

Kladim se da me verovatno mrziš. Reči poput kurva ili glupača su ti sigurno pale na pamet i možda ćeš mi ih uputiti u budućnosti, ako još nisi saznala za nas. Ali jednog ćeš dana saznati.
A kad saznaš, on će se slatkim rečima pokušati izvući iz situacije kao što to inače čini.Sigurna sam kako si dosad već nešto posumnjala. Možda sam slučajno ostavila nešto u njegovom stanu ili autu, a on se kune da je to od njegove sestre. Možda si osetila moj parfem iako se on svaki puta presvlači.

Znaš ono kad te nešto svrbi, a ne smeš se počešati, a ipak to učiniš i onda se ne želiš suočiti sa istinom? Bila sam na strani na kojoj si ti i dugo sam mrzila onu drugu. Ali, dok nisam postala druga, nisam shvatila da je najviše njegova krivica, a ne moja.

Naravno da je za neveru potrebno dvoje, ali nisam mogla sebi pomoći. Zaljubila sam se u nekoga ko nije bio moj, ali očajno sam želela da bude. Verovala sam njegovim lažima dok smo ležali u krevetu i razgovarali o budućnosti. Iako sam znala da nemamo budućnost. Govorio je kako će te ostaviti, ali znala sam da su to samo reči jer je uvek odlazio nazad ka tebi i govorio ti da te voli. Ja sam mu verovala kad je meni govorio isto.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Komentariši