2 FANTASTIČNA SAVETA: Evo kako da osvojite muškarca baš onog kojeg želite!

Primenite ova dve zapovesti i bićete sigurno srećni i zadovoljni svojim izborom!

 

 

Dosta vam je muškaraca koji vas ne čine srećnim i želite onog pravog koji će vam dati sve šta vam je potrebno?

U nastavku saznajte šta treba da radite kako bi on ušao u vaš život i ostao u njemu…

 

 

Američki terapeut James Allen Hanarhan autor je knjige “Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite”. Ovaj stručnjak za veze pomaže ljudima da imaju kvalitetniji ljubavni život, a ima i 2 saveta za žene koje u svoj život žele da privuku kvalitetnog muškarca.

 

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

Posao i obaveze važan su deo naše svakodnevice, ali ne smeju postati prioritet. Kada nam ono što “moramo” postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena za ostvarivanje onoga što stvarno želimo i trebamo, a u to spada i ljubav.

 

 

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene opuštajuće aktivnosti jer ćete jedino tako naučiti da kažete “da” pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nesrećnim. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

 

2. Naučite da prihvatate

Nemojte stalno insistirati na tome da sve plaćate same ili stalno delite račune, nemojte odbijati kavaljerske gestove poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo možda vam se sada čini kao nevažno, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav.

 

 

Oni vole da osećaju da su vam potrebni, vole da daju i da budu junaci pa će prihvatanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihove osećaje prema vama.

 

 

Izvor: zadovoljna.hr

Komentariši