Život je prekratak da ga trošite na tugovanje. Ovo je Vodič koji PROVERENO pomaže: Kako da ga prebolite za 10 dana

Vreme leči sve, to znate i sami, ali kako da pregrmite ove najteže, prve dane nakon raskida? Pratite naš kalendar i uz pomoć ovih saveta zakoračite u novi, seksi, uzbudljiv život.

 

 

Prvi dan

Promenite pozadinu na mobilnom telefonu.

Ako spadate u one devojke koje imaju fotografiju svog dečka na mobilnom telefonu, ta se praksa ukida. Danas. A ako ste imali samo običnu pozadinu, vreme je da to promenite i da izaberete neku inspirativnu fotografiju koja će vas pratiti na ovom desetodnevnom putovanju.

 

 

Nemojte mnogo razmišljati, samo krenite u pravcu koji vas privlači. Slika biljke koja će vas podsetiti da dišete ili životinje koja je za vas simbol moći… svaki put kad pogledate u telefon, ona će vas podsetiti da ćete se izvući iz ovog lošeg raspoloženja.

 

 

Drugi dan

Kažite svim prijateljima.

Odmah javite najboljim prijateljicama, zatim promenite status na Fejsbuku i, konačno, pošaljite i ostalim prijateljima poruku da ste raskinuli. Ovaj je potez, iako zaboli kao kad povučete flaster s kože, izuyetno je važan. Kad to kažete ljudima, onda deluje konačno i realno. Suočite se s raskidom. I još nešto – iznenadićete se koliko ćete utešnih poruka dobiti od ljudi kojima je stalo do vas. (Za razliku od vašeg bivšeg, zar ne?)

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši