Život je prekratak da ga trošite na tugovanje. Ovo je Vodič koji PROVERENO pomaže: Kako da ga prebolite za 10 dana

Vreme leči sve, to znate i sami, ali kako da pregrmite ove najteže, prve dane nakon raskida? Pratite naš kalendar i uz pomoć ovih saveta zakoračite u novi, seksi, uzbudljiv život.

 

 

Prvi dan

Promenite pozadinu na mobilnom telefonu.

Ako spadate u one devojke koje imaju fotografiju svog dečka na mobilnom telefonu, ta se praksa ukida. Danas. A ako ste imali samo običnu pozadinu, vreme je da to promenite i da izaberete neku inspirativnu fotografiju koja će vas pratiti na ovom desetodnevnom putovanju.

 

 

Nemojte mnogo razmišljati, samo krenite u pravcu koji vas privlači. Slika biljke koja će vas podsetiti da dišete ili životinje koja je za vas simbol moći… svaki put kad pogledate u telefon, ona će vas podsetiti da ćete se izvući iz ovog lošeg raspoloženja.

 

 

Drugi dan

Kažite svim prijateljima.

Odmah javite najboljim prijateljicama, zatim promenite status na Fejsbuku i, konačno, pošaljite i ostalim prijateljima poruku da ste raskinuli. Ovaj je potez, iako zaboli kao kad povučete flaster s kože, izuyetno je važan. Kad to kažete ljudima, onda deluje konačno i realno. Suočite se s raskidom. I još nešto – iznenadićete se koliko ćete utešnih poruka dobiti od ljudi kojima je stalo do vas. (Za razliku od vašeg bivšeg, zar ne?)

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *