Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

LAV
Muškrac

Lav je neko ko želi da svojoj ženi bude centar sveta. Smatra da svi u kući treba da mu se podrede, posebno ona da bi on mogao da napreduje. Kao roditelj nije strog jer je i on sam veliko dete. Njegova žena mora da bude lepa, negovana i uvek doterana.
Žena

Lav je vrlo organizovana i uvek nađe vremena za sve, dok kućne obaveze ne zapostavlja.  Za ambiciozne muškarce je idealna prilika. Njena pojava izaziva divljenje. Sa ponosom ćete moći da je predstavite svojim roditeljima i poslovnim saradnicima. Vrlo je lojalna i stastvena.

 
DEVICA
Muškarac

Devica će u braku sigurno biti najvredniji muž i neko koga bi na prvi pogled poželele sve žene. Nije posesivan, ali ni naročito strastven pa se najbolje uklopa sa ženom Devicom. Čest je vrlo konzervativan po shvatanjima i nije mnogo romantičan.
Žena

Devica je veoma analitična. Ukoliko se ne odluči za brak iz interesa, u bračnoj zajednici je izuzetno osećajna supruga i majka. Sposobna je da sve drži pod kontrolom. Od muža očekuje da pre  svega bude odgovoran. Često deluje hladno. Fizičko zadovoljstvo joj nije primarno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *