Da li ste imali jelku u novogodišnjoj noći? Jelka, oblici i boje ukrasa otrkivaju vrline, mane, navike i vaša razmišljanja.

* Tradicionalni dekor

Vaša jelka svake godine izgleda isto, jer je ukrašavate na tradicionalan način. Znači da ste takav tip ličnosti, a svaka zvezda ili srce koje stavite, za vas predstavlja dragu uspomenu i ne biste je menjali ni za kakav moderni ukras. Ne robujete modi i trendovima, već čuvate i negujete ono što za vas večno vredi.

 

 

* Ručno pravljeni ukrasi

Volite da se potrudite oko jelke i ukrašavanja kuće, ali umesto kupovnih ukrasa, obavezno ih sami pravite. Čitate savete i upustva u novinama, na internetu, pustite mašti na volju i za nekoliko dana iz vaše “radionice” izađu divne stvari. Kreativni ste, želite da budete originalni i kao što vaš dom u vreme praznika oslikava stanje vašeg duha, on se odražava i u svemu što radite u životu.

 

 

* Crvene kugle

Ako isključivo birate crvene ukrase, znači da vas praznici asociraju na ljubav, veselje i slavlje. Radujete im se i to ne krijete, ne marite za komentare da jelka deluje “uniformisano”, jer za vas samo crvena boja zrači energijom. Optimistični ste, u svemu vidite povod za osmeh.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši