Da li ste imali jelku u novogodišnjoj noći? Jelka, oblici i boje ukrasa otrkivaju vrline, mane, navike i vaša razmišljanja.

* Svedeno belo

Vaša životna deviza je – “Lepota je u jednostavnosti”, a bela boja to jeste i asocira na sofisticiranost i eleganciju. Osim toga, sigurno spadate u “čistunce” koji vole da je sve pod konac i kojima svaki “višak” unosi nervozu, pa uvek birate svedenost.

 

 

* Dve boje

Ne volite jednobojno, ni čitav spektar, već birate dve boje kada kupujete novogodišnje ukrase. Od oblika i motiva vaš izbor su zvezdice i pahulje u dve boje, kombinacija crvene i zlatne, ljubičaste i srebrne, plave i žute… To pokazuje vašu potrebu za skladom i harmonijom u svemu što radite.

 

 

* Što šarenije to lepše

Kada su u pitanju praznici, imate potrebu da sve bude prenaglašeno, pa i novogodišnja jelka. Ne osvrćete se na komentare o nekusnom šarenilu, već radite onako kako vam prija. Što više ukrasa različitih boja vas asocira na više radosti i slavlja. Na isti način pristupate i životu, kada je veselje – najveseliji ste, a kada je tuga – najglasnije tugujete.

 

novosti.rs

Komentariši