Na kom prstu nosite prsten? Evo šta to govori o vašem karakteru!

Možda mislite da je svejedno na kom prstu nosite prsten, ali nije tako. Samo jedan pogled na vaše šake može da otkrije kakav vam je karakter

 

Na kom prstu vi nosite prsten? Ne mislimo na venčani ili verenički, već na onaj koji nosite radi ukrasa. To može da otkrije svašta o vašem karakteru.

Palac

Otvorena ste, vesela, zabavna i energična osoba koja uživa u životu i uvek je spremna na nova iskustva. Volite sve što je moderno i uvek pratite trendove naročito kad je reč o odevanju. Niste stidljivi i uživate biti u centru pažnje naročito kada vas drugi hvale.

 

 

Kažiprst

Dosta ste samouverena i vrlo odgovorna osoba. Odlično se snalazite u ulozi vođe i volite da predvodite druge ljude. Drugima se može učiniti da ste čvrsta i hladna osoba, ali ispod te “čelične” površine krije se nežan i osećajan karakter koji uživa u finim stvarima, što vas čini i velikim estetom.

Srednji prst

Ljudi koji nose prsten na srednjem prstu odbijaju da odrastu i neretko su sebični i tvrdoglavi. Međutim, uvek su iskreni i brižni, naročito prema porodici i prijateljima. Zbog vaše večne detinje karakterne crte umete da izludite bliske ljude, ali vam ona istovremeno daje i luckasti šarm.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši