Na kom prstu nosite prsten? Evo šta to govori o vašem karakteru!

Domali prst

Na domalom prstu se nosi venčani prsten, ali ako volite na tom prstu i inače da nosite prsten to znači da ste osećajna i romantična osoba. ljubav je za vas smisao postojanja i nadate se da ćete pronaći ljubav koja će vam rastopiti srce i koja će biti večna.

 

 

Mali prst

Nežna ste, skromna i precizna osoba. Može se reći da ste perfekcionista jer obraćate pažnju na detalje i ne volite da pravite ni najmanje greške u svom radu. Ljudi koji nose prsten na malom prstu takođe su često radoholičari, ali u radu ih ne vodi ambicija nego unutrašnje zadovoljstvo i priznanje od strane drugih ljudi.

Više prstiju

Ljudima koji nose prstenje na četiri ili pet prstiju, nedostaje samopouzdanja, a svoju nesigurnost pokušavaju da sakriju “nakinđurenim” izgledom. U večnoj su potrazi za pravom ljubavlju i vole luksuzne stvari, ali one im ipak ne mogu nadomestiti prijatelje i romantičnu ljubav.

 

 

Ne nosite prstenje

Želite da vodite jednostavan život bez nepotrebnih i suvišnih ukrasa. Iskreni ste, pouzdani, miroljubivi, pametni, vredni i uvek spremni za učenje novih stvari. Skloni ste da se povučete iz gomile te izbegavate konflikte i sukobe kad god je moguće.

 

 

(HercegovinaInfo)

Komentariši