TEST KOJI ĆEŠ ODMAH URADITI: Saznaj da li 2017. za vas sprema ljubavni vatromet

Ako ste imali najviše B odgovora:

Pripremite se za večere uz sveće, šetnje po gradu ili po prirodi dok ga držite za ruku i gledate samo njega, zajedničko biranje čipkastog veša, prevrtanje po satenskim čaršavima koji miluju kožu… U suštini, voleli biste vam se ostvari makar nekoliko scena iz ljubavnog romana koji ste pročitali ili upravo čitate.

 

 

Ako ste imali najviše C odgovora:

Nema ničeg lošeg u tome što imate udobnost, srećni ste u vezi i zabavno vam je svako vođenje ljubavi sa parterom koga volite i kome potpuno verujete. Prepustite padobrane osobama A i vetrovite plaže osobama B. Vi ćete doživeti orgazam i otići na spavanje u pristojno vreme, grleći čoveka koga volite.

 

 

Najvažnija stvar je da nikada ne dopustite da vas tuđa mišljenja ili strah od osude spreče da odete po ono što zaista želite! Nema razloga da brinete o nebitnim stvarima i zbog toga propustite šansu da budete istinski srećni pored nekoga koga volite. To je vaš život, pa ga zato živite onako kako vama odgovara.

 

 

“Ne volim da glumim da sam nedostižna. Ne vidim poentu u obrascu ’Hajde da razmenimo brojeve telefona, a onda ću ja čekati četiri-pet dana dok te ne pozovem’. Ako nešto osetiš, zašto bi dozvolio da taj osećaj prođe? Život je jedan”, Hajdi Klum

 

 

(zenskimagazin)

 

 

 

Komentariši