BIK: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Mnogi ne znaju, da je Michel de Notredam ili Nostradamus (1503., San Remy, francuska regija Provansa – 1566.) bio i – otac suvremene astrologije, koja se i danas zasniva na njegovim spoznajama o tipovima i glavnim karakteristikama ljudi podijeljenih u 12 znakova Zodijaka… mada njezine pocetke nalazimo josh u Mezopotamiji, otkud stizu prvi natpisi iz 2.400. godine prije Krista…

 

 
Jer, najpoznatiji je po svojim ‘Prorocanstvima’, koja je pisao u siframa iznesenim u Centurijama, i josh ‘neprovaljenima’ do kraja niti danas, a prije no sto se poceo njima baviti, bio je – pjesnik i lijecnik. Krsten je u crkvi Notre Damme, premda je bio Zidov, a prorocanstva su mu obuhvatila razdoblje od preko 2000 godina… tj., do godine 3797.

 

 

Provjeravajuci ga na SVIMA koje sam u zivotu dobro znala i upoznala, i znajuci im datume rodjenja, ostala sam – zabezeknuta, kao i oni sami: jer, sve – ama bas sve glavne crte i karakteristike pojedinih znakova odgovarale su, pa cak i kad se radilo o opisu fizickog izgleda pojedinih znakova, a o onim ljudskim osobinama da i ne govorimo!

 

 

 

BIK (21. travanj – 22. svibanj)

Taurus – Hum – Imanje
Element: Zemlja
Vladajuci planeti: Venera, Sunce
Sretni brojevi: 61, 5, 6, 8, 16. svi djeljivi sa 6, 26, 36, 56, 62.

 
Prikladni darovi:
Za zenu: haljine, rukavice, nakit, torbe, auti, sagovi, zavjese.
Za mushkarca: umjetnichki predmeti, slike, ukrasi za sobu, knjige iz podruchja seksologije, politike, povijesti i umjetnosti.

 

 

Rodjeni u znaku Bika su pozitivne i najkonkretnije, realne osobe Zodijaka.Kad je rijec o ljubavi, sentimentalnom, sretnom i potpunom zivotu, uzivaju vishe blagodati od ostalih znakova, jer im Venera dominira znakom te im daje jaku vezanost za zemlju, i smisao i volju za ‘posjedovanjem’. Najjasnija karakteristika im je – izdrzljivost, u svakom smislu.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Komentariši