BLIZANCI: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Mnogi ne znaju, da je Michel de Notredam ili Nostradamus (1503., San Remy, francuska regija Provansa – 1566.) bio i – otac suvremene astrologije, koja se i danas zasniva na njegovim spoznajama o tipovima i glavnim karakteristikama ljudi podijeljenih u 12 znakova Zodijaka…

 

Mada njezine pocetke nalazimo jos u Mezopotamiji, otkud stizu prvi natpisi iz 2.400. godine prije Krista…
Jer, najpoznatiji je po svojim ‘Prorocanstvima’, koja je pisao u siframa iznesenim u Centurijama, i josh ‘neprovaljenima’ do kraja niti danas, a prije no sto se poceo njima baviti, bio je – pjesnik i lijecnik. Krsten je u crkvi Notre Damme, premda je bio Zidov, a prorocanstva su mu obuhvatila razdoblje od preko 2000 godina… tj., do godine 3797.

 

 

Provjeravajuci ga na SVIMA koje sam u zivotu dobro znala i upoznala, i znajuci im datume rodjenja, ostala sam – zabezeknuta, kao i oni sami: jer, sve – ama bas sve glavne crte i karakteristike pojedinih znakova odgovarale su, pa cak i kad se radilo o opisu fizickog izgleda pojedinih znakova, a o onim ljudskim osobinama da i ne govorimo!

 

 

BLIZANCI (23. svibanj – 21. lipanj)

Gemini – Vjetar – Okretnost
Element: Zrak
Vladajuci planeti: Merkur
Sretni brojevi: 26, 5 i svi djeljivi sa 5, 6, 7, 10, 22 i 23

 
Prikladni darovi:
Za zenu: svi dijelovi odjece, shalovi, rupchici, naushnice, bunde, narukvice, torbe, shminka, kozmetika, bizuterija.
Za mushkarca: torbe, koferi, osobni predmeti, foto-aparati, dalekozori, privjesci za kljucheve, novchanici, kamere, knjige.

 

 

Rodjeni u znaku Blizanaca su vrlo vitalne i inteligentne osobe, vole zivot i znaju zivjeti, prije svega zahvaljujuci lakoci kojom prevladavaju sve prepreke i svom urodjenom sharmu. Ovim znakom dominira planet Merkur, koji mu daje karakteristichne osobine brzine i prevrtljivosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši