BLIZANCI: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Obdareni su duhom i darom za logichno rasudjivanje, obozavaju promjene i novine, ali ipak znaju biti i uporni u ostvarenju svojih ideja. Znaju se krasno ponashati u drushtvu i vrlo su duhoviti. Prilichno dobro razumijevaju i tudje brige i nevolje, iako puno vishe misle o sebi i svojima. Njihov vjechito mladenachki karakter pomaze im prebroditi sve probleme i nesporazume. Okretni, radoznali, ponekad neozbiljni, oni ipak ulaze u srz svakoga problema, razumiju sve i za svakoga pronalaze odgovarajucu rijec.

 

 

Njihova je inteligencija veca od prosjechne, mada su chesche vrijedni radnici negoli mashtoviti i kreativni stvaratelji. Vrlo praktichnog, trgovachkog duha, obdareni i smislom za diplomaciju, realni su u procjeni situacija i uvijek znaju gdje treba povuci potez. Mada brzi, uvijek o svemu dobro promisle pa tek onda krecu u akciju.

 

Tvrdoglavi su samo kad brane svoja stajalishta, do kojih im je posebno stalo. Blizanci vole pomagati, premda pritom znaju biti i prorachunati. Vichni su konverzaciji, naklonjeni umjetnosti. Oni su kao vjetar, trenutno vrijeme, ‘zrachni’ Merkur.

 

bug.hr

 

Komentariši