Dnevni Ljubavni Horoskop za petak 21. april: Bik će snositi posledice jedne avanture, Raka će neko iz prošlosti navesti na razmišljanje, Škorpije razbijte monotoniju, unesite malo romantike u vezu

RAK

Poznato lice iz prošlosti će vas navesti da razmislite o tome ko i šta ste danas. Da li ste se promenili i da li su promene na bolje ili na gore. Zvezde vam savetuju da uprkos mislima ne padnete u očaj, već da to iskoristite u svrhu poboljšanja kvaliteta vašeg trenutnog ljubavnog života.

 

 

LAV

Ukoliko ste slobodni, potencijalna simpatija spremno prihvata vašu igru zavođenja. Danas će vaša sposobnost flertovanja biti na vrhuncu. Ako se nalazite u vezi, sledi vam udaljavanje od voljenog bića. Najbitnije za vas je da se fokusirate na budućnost, umesto da stalno živite u prošlosti. Prioritet vam je dobra organizacija.

 

 

DEVICA

Danas će partner pokušati da vas gurne u drugi plan, jer je umoran od vašeg previše dominantnog stava. Ovo i nije tako loše. Prepustite malo drugima vođstvo i odmorite se. Ako ste slobodni, razmislite malo o svojm kriterijumima kada je partner u pitanju. Da možda ne tražite previše?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši