LAV: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Zrace njima svojstvenim magnetizmom, obogacenim bujnim osjecajima i nevjerojatnom vitalnom snagom. Klasichan Lav uvijek je siguran u sebe, svjestan svojih kvaliteta i nije plashljiv niti pada pod tudji utjecaj. Sve njegove akcije prozete su maksimalnom iskrenoschu i dolaze ravno iz srca. Uvijek voli lijepo govoriti o sebi, dosljedan je svojim nachelima, odgovoran, poshten i trazi tudje poshtovanje; vrlo je drushtven i spreman pomoci slabijima, pa je zato omiljen u drushtvu.

 
Lavovima dominira Sunce; obichno su cvrste gradje, najcesce visoki i shirokih ramena, cesto okruglih, ispupchenih ochiju, toplog i privlachnog pogleda. Pokreti su mu gipki, ali spori i u njima se chitaju ‘machje’ karakteristike. Imaju izrazenu volju za moch, organizaciju i vladanje, ali bez puno autoriteta i muzevnosti.

 

 

Um im je ogranichen na formu, sustav, statiku, nomenklaturu, a logiku ipak stavljaju iznad srca. Razvijen im je osjecaj za posao, ponekad i za mistiku, ali svoju mashtu ipak potiskuju; oni su ljudi volje i poretka, jakih nachela, samosvjesni, od onih koji uvijek preuzimaju kormilo nakon revolucije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši