LAV: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Lav ima dostojanstveno drzanje, uspravan i odmjeren hod, ponekad chetvrtasto lice, otvoren, gotovo ludjachki pogled u lavovski krupnim, okruglim, ponekad bezdushnim ochima, neodredjen izraz lica, iako topao, chesche osoran glas, jak nos; chesti su i podochnjaci, i velika glava. Hrabar je i uvijek se izvlachi iz neprilika, nikad nije malodushan pa je nepobjediv i prirodno je da zudi za priznanjem, shto daje snazan poticaj njegovim ambicijama.

 
Ostvaruje i odrzava veze s utjecajnim osobama na putu ka uspjehu. U sushtini je optimist i velikodushan, ali teshko onome tko povrijedi njegov ‘lavovski’ ponos i urodjeni ideal pravde, jer njegov bijes je iznenadan, mada i brzo prolazan. Ipak, dobrota dushe i plemenitost chine ga nesposobnim za mrznju, cak i prema neprijatelju.

 

 

Kreativan je, chesto i sa puno smisla za umjetnost, ljepotu i otmjenost, i osjeca duboki prezir za sve osrednje i obichno. Sumnjicav je; zna razumjeti druge, zestok je u emocijama i strepnji, sklon je rizicima i opasnostima, ne voli nikakvu monotoniju. Ne trpi prigovore drzeci za sebe da je nepogreshiv, kao i Ovan, a inace je savjestan, premda pretjerano ohol.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši