Mjesečni horoskop za maj 2017. godine: Pred Ovnom je mjesec ljubavi i strasti, Bika privlači zabranjeno voće, Lav će imati kratku ali lijepu romansu

VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur 3. maja izlazi iz retrogradnog hoda i do sredine mjeseca će prolaziti kroz vaše polje komunikacija. To će vas motivisati da razmotrite šta bi trebalo izmeniti u vašim planovima kako biste mogli da otklonite zastoje koje ste imali u prethodnom periodu i kako biste mogli da ubrzate pokretanje važnih ciljeva u ovom mjesecu. U tu svrhu će biti neophodno da održite veći broj sastanaka sa poslovnim partnerima gdje ćete se dogovarati u vezi zajedničkih interesa i određivati prioritete u zajedničkom poslovanju. Merkur će praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije, a vaši saradnici i partneri će ozbiljno razmatrati vaše prijedloge i složiće se sa vama u većini tačaka.

 

 

Kako će i Venera prolaziti kroz vaše polje komunikacije, budite pažljivi oko finansijskih pitanja, posebno velikih ulaganja. Venera će u drugoj polovini maja praviti opoziciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca, što bi moglo da dovede do nesuglasica sa poslovnim partnerima u vezi određivanja finansijskog udjela.
Mars koji je vladar vašeg polja posla, prolaziće kroz vaše polje kreativnosti i praviće trigon sa Jupiterom, što će vas motivisati da više napora ulažete u idejna rješenja i inovacije u svom poslu. Uspjeh ćete postići ako se bavite međunarodnom trgovinom, oblastima zabave ali i ako ste po profesiji radnik u IT sektoru ili se bavite računarskim tehnologijama, programiranjem, kao i turizmom. Bićete u mogućnosti da poboljšate svoje radne sposobnosti i steknete dodatne kvalifikacije kroz pohađanje nekog kursa. Krajem mjeseca se može dogoditi da prekinete odnos sa dugogodišnjim saradnikom zbog sukoba interesa, što može biti prouzrokovano opozicijom Marsa sa Saturnom.
NezaposleneVodolije će imati plodne ideje kako da brže i efikasnije dođu do zaposlenja ili kako da pokrenu sopstveni biznis.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sa bračnim ili emotivnim partnerom ćete riješiti važna zajednička pitanja, što će vam poboljšati ne samo vezu, već i zajednički budžet. Imaćete više inicijative za rješavanje porodičnih pitanja i bićete puni pozitivne energije koju ćete prenositi na partnera. Više vremena ćete provoditi zajedno i imaćete skladne intimne trenutke u kojima ćete uživati.
Od 20. maja Sunce koje vlada vašim poljem braka i partnerstva će ući u vaše polje zabave, pa ćete sa voljenom osobom češće izlaziti i biti motivisani da se zabavljate i da provodite zajedničko vrijeme tako što ćete posjećivati kulturne manifestacije, koncerte, pozorišne predstave, gdje ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima.

 
Ako ste slobodni:
Privlače vas ljubavne avanture i više ste zainteresovani za zabavu i seks nego za ulazak u emotivnu vezu. Vaša strastvenost će biti pojačana i bićete u prilici da imate prolaznu ali uzbudljivu avanturu sa bar dvije, ako ne i više osoba tokom maja. Ovo je još više naglašeno ako planirate putovanja na duže relacije ili u inostranstvo. Ne preporučuje vam se jedino da ulazite u tajne veze sa osobama koje nisu slobodne, jer vam to može donijeti nevolje.
Nešto starije Vodolije će uspjeti da se približe osobi koja ih duže vrijeme privlači, a koja je do nedavno vešto izbjegavala njihova udvaranja. Odjednom će ta osoba postati otvorena prema vama i pokazati zainteresovanost. Iskoritite priliku.

 

 

Zdravlje:

Bićete promjenljivog zdravlja, što naričito važi za Vodolije koje imaju alergijske tegobe. Simptomi alergije mogu tokom maja da se pojačaju, pa će vam biti potrebna adekvatna terapija. Potrebno vam je više odmora, kao i psihofizička relaksacija, jer ćete s vremena na vrijeme osjećati pojačanu napetost i reagovaćete psihosomatski.
U svrhu zdrave i pravilne ishrane preporučuje vam se da konzumirate ribu i morske plodove, kao i crveno meso kuvano na pari, ali u manjim količinama. Potrebno vam je više tečnosti i vitamina. Vitamine možete unositi preko svježeg voća i povrća. Od vitamina vam se preporučuje pojačani unos B12 i A vitamina.

 

 

Srećni brojevi:

2, 14, 19, 24, 27

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši