Mjesečni horoskop za maj 2017. godine: Pred Ovnom je mjesec ljubavi i strasti, Bika privlači zabranjeno voće, Lav će imati kratku ali lijepu romansu

RIBE

Posao:

Drage Ribe,
Obratite tokom maja više pažnje na ono što vam je u proteklom periodu pravilo smetnje u poslovanju. Potrebno je da se time pozabavite i otklonite veći dio toga, ako je moguće i sve što ste ustanovili da može da vam pravi zastoje i gubitke. Rasporedite svoje obaveze tako da imate dovoljno vremena i prostora da možete optimalno da funkcionišete i poštujete rokove, umjesto da se pretrpate i da imate teškoća. Ne bi valjalo da svoj posao radite pod velikim pritiskom i kada ste umorni jer ćete u tim situacijama biti skloni da pogijrešite, a to vam može nanijeti gubitke. Situacija na poslu će vam se u maju odvijati promjenljivim tempom. Biće treutaka kada ćete biti pretrpani poslom i trenutaka kada će vam biti dosadno jer će tek nešto da se dešava ali će vas i jedna i druga situacija činiti napetim. Povoljne prilike za uspjeh i napredak imaćete zahvaljujući trigonu Sunca sa Plutonom, što će vam donijeti povoljnu saradnju koja će imati za rezultat uspjeh i dobitke, kao i trigon Marsa sa Jupiterom, što će se posebno pogodno odraziti na Ribe koje se bave sopstvenim biznisom.
Na polju novca je važno da budete pažljivi jer će vas ovde pratiti promjenljiva sreća. Merkur će od 3. maja da krene direktno u vašem polju novca i praviće trigon sa Saturnom, što će vam pomoći da nadoknadite zastoje koje ste imali u prethodnom mjesecu i da stabilizujete svoje finansijse. Novac će vam dolaziti kroz dugoročne poslove. Nakon toga će Mars koji vlada vašim poljem novca praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke kroz ekonomiju i pravo ako se bavite tim oblastima. U drugoj polovini mjeseca će Venera praviti opoziciju sa Jupiterom, što donosi neočekivane troškove i loše investicije, a krajem mjeseca Mars pravi opoziciju sa Saturnom, što dovodi do zastoja na poslovnom i finansijskom polju.
Nezaposlene Ribe će biti promjenljive sreće prilikom traženja novog posla. Bićete pozvani na razgovor ali nisu sigurne šanse da budete primljeni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sa voljenom osobom možete da razriješite nešto što vam je u prošlosti pravilo nesklad u vezi i zbog čega ste imali nesuglasice. Sada ćete se oboje potruditi da otkonite uzrok tome, a to će dovesti do bolje bliskosti. Prijaće vam zajednički izlasci i zabava jer ćete biti za to raspoloženi i osjećaćete potrebu da više vremena posvetite jedno drugom.
Trigon Merkura koji vlada vašim poljem braka i partnerstva sa Saturnom doprineće usklađivanju između vas i vašeg emotivnog partnera u vezi svih važnih zajedničkih planova, a bićete složni i u rješavanju porodičnih pitanja.Počećete da sagledavate i više cijenite neke vrline voljene osobe na koje niste ranije obraćali dovoljno pažnje.
Ako ste slobodni:
Vaše srce će osvojiti osoba koja vam je duže vrijeme na neki način bliska. To može biti neko s kim ste imali nešto na emotivnom polju ranije, a sada ćete shvatiti da to još uvijek postoji u vama. Ovo ne znači i da ćete obnoviti vezu koju ste imali u prošlosti. Ako neko iz prošlosti ponovo bude aktuelan u vašem životu, s tom osobom ćete stvoriti potpuno novu vrstu odnosa koja će biti kvalitetnija od onoga što ste imali u prošlosti.
Nešto starijim Ribama je maj pogodan na ljubavnom polju jer će lako da se zaljube i još lakše da uplove u novu emotivnu vezu sa osobom koja će tačno znati kako da im priđe i kako da ih zavede.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno i imaćete vrlo jak imunitet i sposobnost regeneracije zahvaljujući trigonu Sunca koje vlada vašim poljem zdravlja sa Plutonom. Ovo je mjesec kada možete da kroz set tjelesnih vježbi koje vam odgovaraju i kroz adekvatan režim ishrane da izbacite sve štetne materije iz organizma. Potrudite se u tom pravcu.
Kako je zdrava ishrana važna da biste pročistili svoj organizam i ojačali vitalnost, odgovaraće vam tokom maja hrana koja potiče iz mora, a to su morska riba i morski plodovi, posebno alge koje su odlične za detoksikaciju. Takođe uzimajte što više voća bogatog vitaminima B i E i pijte više tečnosti, na prvom mjestu filtriranu vodu.

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 18, 22

 

astrologija.ba

Komentariši