Mjesečni horoskop za maj 2017. godine: Pred Ovnom je mjesec ljubavi i strasti, Bika privlači zabranjeno voće, Lav će imati kratku ali lijepu romansu

BIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Imaćete uspjeha u saradnji sa institucijama zatvorenog tipa. Ostvarićete napredak u tajnim pregovorima oko jednog posla koji bi trebalo da započne sa realizacijom do kraja maja, ali koji nije nešto o čemu možete javno da pričate, kako vas ne bi pretekla konkurencija. Merkur kreće direktnim hodom 3.05. i prolazi kroz vaše polje tajni, što će od vas zahtjevati da pazite da neko ko nije kompetentan ne sazna vaše planove, jer se u tom slučaju može dogoditi da vam ih pokrade i okoristi se na vašu štetu. Ono što niste mogli da riješite i dovršite dok je Merkur bio retrogradan moćićete tokom ovog mjeseca. Što više toga uspijete da dovršite imaćete više mogućnosti za započinjenje novih projekata, čime ćete unijeti svježinu i korisne promjene na poslovnom polju, koje će početi polako da vam donose dobitke. Ako se bavite uslužnim sektorom, vaše usluge će biti traženije i to će vam dodatno pomoći da ostvarite bolji napredak u ostvarivanju planiranih zadataka. Oslonite se na vaše talente i potencijale jer ćete biti u mogućnosti da se tako istaknete i napredujete u poslu kojim se bavite.
Mars prolazi kroz vaše polje novca, što će vas motivisati da pravite nove finansijske planove, da se dogovarate sa poslovnim partnerima u vezi zajedničkih ulaganja i da više napora i vremena ulažete u rješavanje finansijskog dijela vašeg poslovanja. Budite pažljivi jer ćete biti skloni da se rasplinete na više različitih oblasti u koje biste željeli da investirate. To može da se pokaže kao nezahvalan izbor. Umjesto toga bi bilo mudro da se fokusirate na najviše dvije oblasti. Dobitke ćete ostvariti kroz oblasti komunikacija i saobraćaja, posebno ako je vaš posao u vezi ovih oblasti. Trigon Marsa sa Jupiterom sredinom mjeseca uticaće na povećanje vaših dobitaka, pa ćete moći da pokrijete neke zaostakle troškove.
Nezaposleni Bikovi će više nego obično da se angažuju oko prijaljivanja na razne konkurse za posao, što će im se svakako iplatiti jer će tako lakše naći novi posao.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Ako ste u vezi:
Počećete da primjećujete neke osobine voljene osobe koje do sada niste primjećivali u dovoljnoj mjeri, pa ćete se potruditi da taj propust nadoknadite. Svom partneru ćete pokazati koliko ga poštujete i koliko ste srećni što je izabrao vas za emotivnog ili bračnog saputnika. Iznenadićete voljenu osobu onim što najviše voli i to će je obradovati.
Venera prolazi kroz vaše polje tajni, što vas upozorava da se čuvate tajnih veza i skrivanja emocija od voljene osobe, jer bi se to moglo nepovoljno odraziti na vaš odnos. Bićete skloni da se ponašate u neku ruku sebično i da se zanimate većim delom svojim zadovoljstvom. Pazite da ne zanemarite partnera, jer će to dovesti do zahlađenja u drugoj polovini maja.
Ako ste slobodni:
Bićete privučeni osobom koja nije slobodna, a privlačnost će biti obostrana. To vas može lako uvesti u tajnu emotivnu vezu. U tom slučaju ne očekujte mnogo više od prolaznih strasti. Druga strana neće željeti da menja ništa u svom životu zbog vas, niti će željeti da prekine vezu u kojoj je zvanično. Ako vam ne odgovara takav tip veze, budite aktivniji u pronalaženju osobe koja bi vam odgovarala kao potencijalni partner. Imaćete sreće u nalaženju.
Stariji Bikovi će osjećati potrebu da uđu u vezu sa osobom koja će na njih delovati podsticajno, koja će znati da ih pokrene na akciju i motiviše da budu uspješniji u životu. Moraće da se potrude da takvu osobu upoznaju.

 

 

Zdravlje:

Mada volite da se opustite i ljenčarite, tokom maja ćete biti aktivniji nego obično. Koristićete slobodno vrijeme i sunčane i lijepe dane da se što više krećete i budete u kontaktu sa prirodom. Bavićete se i nekim vidom sportske rekreacije, što će pozitivno uticati na vaše raspoloženje, fizičku kondiciju i jačaće vaš imunitet i vitalnost.
Ishranu biste trebalo da ojačate biljnim produktima kao što su med i matični mleč. Prijaće vam blitva, geršla i rukola, kao i listovi maslačka. Konzumirajte što više svježeg voća, posebno sezonskog kao što su jagode ali isto tako i pojačajte unos vitamina B12 i E. Na bolje zdravlje će uticati i mliječni proizvodi, jogurt i mladi sir.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 22

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši