Mjesečni horoskop za maj 2017. godine: Pred Ovnom je mjesec ljubavi i strasti, Bika privlači zabranjeno voće, Lav će imati kratku ali lijepu romansu

RAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur izlazi iz retrogradnog hoda i kreće direktno u vašem polju posla i karijere 3. maja. Usmjerite se da nadoknadite ono što vam je bilo u zastoju i gdje ste imali teškoća u proteklom mjesecu. Organizujte i zakazujte sastanke sa poslovnim partnerima, saradnicima, podređenim osobljem i klijentima, kako biste dobili dobar uvid u to šta vam je neophodno da poboljšate kako biste brže i lakše ostvarivali planirane ciljeve. Bićete u prilici da pokrenete nove poslovne projekte. Uspjeh vas očekuje ako se bavite nekim vidom trgovine. To može biti trgovina informacijama, uređajima za komunikaciju, automobilima, kao i trgovina kozmetičkim proizvodima i proizvodima za žensku njegu. Trigon Merkura sa Saturnom omogućiće vam da učvrstite svoje pozicije kroz siguran nastup, jasne planove i prijedloge, kao i kroz vaše tehničko znanje i osjećaj za formu i strukturu. Ovaj aspekt će vam naročito biti od pomoći ako se bavite građevinskom strukom, projektovanjem, planiranjem ili saobraćajem.
Na finansijskom polju vas očekuju dobici koje će vam donijeti trigon Sunca koje vlada vašim poljem novca sa Plutonom. Dobitke možete imati od investiranja u udruženja i javne insitucije. Takođe možete da ostvarite dobitke kroz rad sa klijentima, javne nastupe i organizovanje skupova i priredbi. Merkur 16. maja ulazi u vaše polje saradnika, što će vam otvoriti mogućnosti za nalaženje novih saradnika i za proširenje polsovne saradnje. Kada Sunce bude ušlo u vaše polje tajni, od 20.05. bićete u mogućnosti da započnete sa realizacijom vaših tajnih planova. Na taj način ćete biti u mogućnosti da preteknete konkurenciju, što može dodatno poboljšati vaš saldo na računu.
Nezaposleni Rakovi imaće mogućnost da unovče jednu svoju ideju. To im, između ostalog, može donijeti i novo radno mjesto.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrebno vam je da vas partner razume i podrži kako biste se osjećali voljeno i kako biste mogli da osjetite smisao vašeg braka ili emotivne veze. U poslednje vrijeme se sve više pitate da li je sve postala samo navika. Na vašu radost, partner će otkloniti vaše sumnje, tako što će pokazati na djelu da ste mu i dalje najvažnija osoba na svijetu.
Razgovaraćete sa partnerom o zajedničkim ciljevima, posebno onim koji duže vrijeme čekaju na realizaciju. Ustanovićete da ste oboje voljni da poradite na njihovom ostvarenju ali da su vas okolnosti nad kojima niste imali kontrolu ometale. Umjećete da prepoznate kvalitete kod svog partnera i u vašoj vezi na koje niste obraćali dovoljno pažnje u prošlosti.
Ako ste slobodni:
Privući će vas osoba koja je već u vezi sa nekim drugim. To vam neće smetati da provjerite da li ipak imate nekakve šanse kod te osobe. Iznenadiće vas činjenica da je to neko ko je potpuno otvoren na flert i paralelne veze. U početku ćete biti nesigurni da li da se upustite u takvu vrstu avanture. Kada shvatite da će to biti samo avantura koju možete da prekinete kad god poželite, rješićete da isprobate što vam se nudi jer svakako nećete imati šta da izgubite.
Nešto starijim Rakovima prići će osoba koja će djelovati zabavno, komunikativno, zanimljiva za druženje ali i za nešto više. Ubrzo ćete shvatiti da ta osoba u vama gleda samo materijalnu korist, pa ćete odustati od te kombinacije.

 

 

 

Zdravlje:

Vrijeme je da se pokrenete i budete aktivniji. To vam neće biti lako jer će se kod vas smenjivati želja za fizičkim aktivnostima i potreba da se ulenjite i uživate u sitnim zadovoljstvima. Ako želite da vam zdravlje bude stabilnije i da se ne osjećate depresivno ili umorno, neophodno je da se prihvatite nekog vida tjelesnih vježbi.
Vašem organizmu će prijati ishrana koja kombinuje mlijeko i mliječne proizvode sa svježim voćem. Tako možete da pravite razne vrste šejkova od trešnji i jagoda kojima je sezona u maju. Osim toga, možete da konzumirate i razne vrste voćnih salata. Prijaće vam morska riba i morski plodovi, testenine i povrće kao što je geršla i šargarepa.

 

 

Srećni brojevi:

6, 10, 17, 24, 27

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši