DJEVICA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Mnogi ne znaju, da je Michel de Notredam ili Nostradamus (1503., San Remy, francuska regija Provansa – 1566.) bio i – otac suvremene astrologije, koja se i danas zasniva na njegovim spoznajama o tipovima i glavnim karakteristikama ljudi podijeljenih u 12 znakova Zodijaka…

 

mada njezine pocetke nalazimo josh u Mezopotamiji, otkud stizu prvi natpisi iz 2.400. godine prije Krista…
Jer, najpoznatiji je po svojim ‘Prorocanstvima’, koja je pisao u siframa iznesenim u Centurijama, i josh ‘neprovaljenima’ do kraja niti danas, a prije no sto se poceo njima baviti, bio je – pjesnik i lijecnik. Krsten je u crkvi Notre Damme, premda je bio Zidov, a prorocanstva su mu obuhvatila razdoblje od preko 2000 godina… tj., do godine 3797.

 

 

Provjeravajuci ga na SVIMA koje sam u zivotu dobro znala i upoznala, i znajuci im datume rodjenja, ostala sam – zabezeknuta, kao i oni sami: jer, sve – ama bas sve glavne crte i karakteristike pojedinih znakova odgovarale su, pa cak i kad se radilo o opisu fizickog izgleda pojedinih znakova, a o onim ljudskim osobinama da i ne govorimo!

 

 

DJEVICA (23. kolovoz – 22. rujan)

Virgo – Zal – Analiza
Element: Zemlja
Vladajuci planeti: Merkur, Saturn, Jupiter
Sretni brojevi: 12, 5 i svi djeljivi sa 5, 9, 20, 24, 32, 47, 60.
Prikladni darovi:
Za zenu: parfemi, pribor za crtanje ili slikanje, za shivanje, knjige vezane uz umjetnost.
Za mushkarca: knjige, enciklopedije (jer su Djevice univerzalne, ponekad i genijalne!), upaljachi, kutije za cigarete, kvalitetna i zestoka picha.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši