DJEVICA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Rodjeni u znaku Djevice imaju vrlo razvijen smisao za realnost, jasnocu u pogledima, racionalnost, oshtroumnost i zapazanje – karakteristike, koje znaku donosi Merkur. Vrlo su analitichni, sposobni i praktichni, intuitivni i komercijalnoga duha, a posjeduju i veliku ljubav prema tehnici. Vole preciznost, nadarene su osobitim pamchenjem i nevjerojatnim razumom, kao i vjeshtinom da prodru u bit stvari.

 

 

Ponekad su i idealisti, dok im je temperament iznimno slozen i zatvoren. Strani su im svi oblici egzibicionizma, a znaju biti i vrlo duhoviti – na svoj, specifican nacin. Njihov nacin zivota je rezultat mnogih iskustava i zrelih razmishljanja. Djevice uvijek pozorno ispituju, analiziraju i kritiziraju, situaciju prouchavaju do najsitnijih detalja, uvijek su spremni na nove obveze.

 

 

Snalazljivi su u svakoj situaciji, osjetljivi su ljudi, ponekad strogi, shto je samo maska za njihovu – plashljivost. Zato Djevice ne bi smjele previshe sumnjati i pretjerivati u izbjegavanju zivotne realnosti. Kod njihovih se odluka javlja tvrdoglav kritichki smisao koji ih odvraca od jasnog i objektivnog sagledavanja problema.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši