STRELAC – Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Strijelac prihvaca zivot s nekom svojom vlastitom filozofijom, ne boji se nikakvih iznenadnih situacija i lijepo je nachi se u njegovoj blizini. Uvijek je ljubazan i zna pokazati iskrenu odanost i velikodushnost. Inache, on je hrabar pobornik svoje slobode i ne tolerira nikakvu prisilu, progresivan je i entuzijast, i slijepo se pouzdaje u svoju ‘sretnu zvijezdu’.

 

 

Medjutim, on nije miroljubivi tradicionalist, vec je upravo obrnuto – antikonvencionalan u punom smislu te rijeci. Moze ga se zaustaviti jedino ako posumnja u ispravnost vlastitog izbora, mada je uvijek spreman braniti svoja uvjerenja i nikada se ne obeshrabruje.

 

 

Neodoljivo ga privlache neobichne i egzoticne stvari, veliki znacaj pridaje intelektu i neprestano nastoji obogatiti svoj duh i kulturu. On je idealist shirokih vidika, inteligencija mu je ziva i spontana, a smisao za realno ne dopushta mu da se izgubi u sitnim stvarima. Tek ponekad si dopushta razmishljati o grandioznim uspjesima, ali ta mu se slabost moze lako oprostiti.

 

 
Strijelac je filozofsko – religijski nastrojenog intelekta; sklon je panteisitichkim koncepcijama, i stalno trazi jedan temeljni zakon po kojemu se sve moze kretati; dubok je i smion, zna planirati i predvidjati, a u ispitivanja se upushta svom vatrom dushe, trazeci u svemu neki dublji smisao.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši