STRELAC – Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Osjecaji su mu humani, uvijek je protiv tlachenja i okrutnosti, nasilja i nepravde, jer ima visoko izrazen moral i etiku i pokraj sve svoje slobodoumnosti. Kao pobjednik je velikodushan, idealist je i optimist; veliki je bonvivan i putnik. Volja mu ima dobre zalihe snage, i prije donoshenja odluke uvijek se koncentrira – predvidja sve potrebno, ispituje teren i onda – nastupa na sigurno.

 

 

Na licu tipichnog Strijelca dominira neko vanjsko dostojanstvo koje ulijeva poshtovanje i povjerenje. Temperament mu je odmjereno kolerichan, kontrolira sebe i impulse svojega ponashanja svodi u kolotechinu, pa se i uzbudjuje i stishava – umjereno.

 
Visoke principe, mashtu i moral Strijelca znaju pokvariti njegove netaktichne, iskrene primjedbe, kojima – i ne zeleci – ponekad uvrijedi ljude; pritom je ipak vrlo srdachan i prijateljski, pomalo nestrpljiv i nagao, ali znatizeljan i pametan. Ni u cemu ne uziva toliko, koliko u drushtvu skupljenom na brzinu, u iznenadnom putovanju ili nepredvidjenim dogadjajima – vjeruje u spontanost, zabavu, igru, smijeh.

 

 

Rodjeni je optimist koji misli, da se proliveno mlijeko moze ponovo skupiti, uz malo vishe truda i dobre volje. Razuman je i logichan, samo shto njegovom dalekovidnom pogledu chesto znaju izmaknuti sitni detalji – ispred vlastitog nosa… Za njega je zivot zabava, shport i razonoda, ponekad sa shto manje obveza, ako je ikako moguce.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši