STRELAC – Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

Vjeruje da je trava ‘puno zelenija iza ograde’, a potreba za stalnim izazovima i podrazajima pretvara ga u nemirnoga lutalicu koji nikada nije posve siguran je li ono shto ima ujedno i ono shto – doista zeli. Ponekad se uzasava svake odgovornosti, a to – da nishta ne odgovara njegovom idealu – samo je njegov dobar izgovor za – nevezivanje.

 

 

Mushkarac cesto ostaje nezenja, sto je duze moguce, vjerojatno dok ne shvati da i ‘sloboda’ sa sobom donosi – svoje odgovornosti. No, buduci da su zanos i polet odlike ovoga znaka, Strijelac ce – kad se konachno odluci vezati – pristupiti tome s istim odushevljenjem kao i svemu ostalom – pod pretpostavkom da partner nije previshe ljubomoran, posesivan i da igra igru prema pravilima kluba, u kojemu je – Strijelac domachin. To je sretan znak: chesto igra, riskira, ali – i dobiva. Budite blizu njega – bit ce vam zabavno!

 
Strijelci obichno imaju snaznu fizichku strukturu: muskarci su obicno dobri sportasi, a zene su izrazito vitalne, dinamicne i privlacne. Ochi Strijelca su zive i pokretljive, lice ovalno, a nos naglashen, cesto ‘orlovski’.

 

Kosa je najcesce tamna; normalne su visine, cesce visoki, mada se tu ponekad radjaju i ‘patuljci’, ako su veliki planeti u aflikciji; laganog su i odmjerenog hoda, blagog i visokog chela, povjerljivih ochiju, plemenitog ‘jupiterskog’ pogleda, stalozenog tona pri govoru, pa ostavljaju dojam povjerenja, izdrzljivosti, iskrenosti.

 

Komentariši