Dnevni horoskop za 17. maj 2017. godine: Ovan uznemiren, Rak preterano teatralan, Škorpija raspoložena, Jarcu fali nežnosti, Vodolija ima tajne…

Dragi naši, danas RxJupiter u Vagi biće u egzaktnoj inkonjukciji sa Neptunom u Ribama.

 
Sa ovom energijom neke stvari ne moraju ići po planu. I najčešće je tako. Prisutna je neka greška, obmana, razočarenje (Neptun), a sve još i otežano retrogradnom energijom Jupitera. Moguća su razna preterivanja, prividi. Neke stvari izgledaju suviše dobro, ali češće sasvim suprotno od toga. Takođe moguć je i preveliki optimizam, ili optimizam gde mu mesto uopšte nije. Previdećete dobre prilike zbog lošeg sagledavanja situacije. Takođe ovde može biti reči o preterivanju, osećanje empatije (preterano), pomaganje onima koji ne zaslužuju to od vas. Čak su to ljudi prema kojima nemamo zapravo nikakvu obavezu.

 
Sve je ovde preuveličano i ideali i uverenja, moralni pristup životu. Najbolje bi bilo da ovu energiju iskoristite za duhovna istraživanja, ali i za umetnost, kreativnost, gde se preterivanje traži zapravo.. I ovo je idealan aspekt i energija za pobeći negde iz stvarnog sveta oko vas, posebno ako taj svet nije onakav kakav želite.
Želimo vam ugodan dan.

ovan

POSAO
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

bik
POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši