ŽENO, TI NISI OTIRAČ: Ako se ponaša ovako otkači gada, on te NE POŠTUJE dovoljno..

 

 

Ukoliko partner ne čini da se osećate podjednako važno u vašoj vezi, vreme je da se zapitate kuda zapravo vodi takva veza.

 

 

Predstavljamo vam 9 znakova koji ukazuju da u vezi niste tretirane onako kako zaslužujete.

 

 

Više zarađuje – više je cenjen

 

Čak i ukoliko zarađuje više – njegova karijera nije veća od vaše. Ako čini da se osećate kao da je vaš “mali posao” manje vredniji od njegovog, to znači da već imate veliki problem. Oboje imate pravo na posao koji vas ispunjava bez obzira kolika je zarada. Zauzmite stav i ne dozvolite da bilo ko potcenjuje vaše intelektualne veštine ili finansijsku situaciju.

 

 

Laže vas

 

Ukoliko ga uhvatite da vas laže, moramo da vas razočaramo, ali ovaj naizgled bezazleni potez ukazuje da vas ne poštuje dovoljno da bi bio iskren prema vama i da nije u stanju da drži svoja obećanja. Iskrenost je jedna od primarnih stvari koju oba partnera podjednako zaslužuju.

 

 

Prljavi sudovi su uvek vaša briga

 

Po njegovom mišljenju domaćinstvo je u vašoj nadležnosti. To je prećutani sporazum koji ste sami prihvatili, te ga nikada nećete videti da se prihvati nekog rada u kući. Ne treba da napominjemo da da vaš doprinos u stanu nije jednak i morate što pre promeniti situaciju ukoliko ne želite da vas tretira kao sluškinju.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Komentariši