Među njima je najjača hemija: Horoskopski znaci koji ne mogu jedni bez drugog

Vodolija

Vi niste naročito romantični ili emotivni i volite uzbuđenja. Potreban vam je nepredvidiv i “divlji” partner. Ne podnosite ljude koji vas “emotivno opterećuju”.

 

 

Idealan partner za Vodoliju je Vaga. Ona će vam se svideti od prvog trenutka. Oboje ste vrlo kreativni i pomažete jedno drugom u ispunjenju ciljeva.

 

 

Drugi znaci koji odgovaraju Vodoliji su: Strelac, Blizanac i Ovan. Svi ovi znaci su avanturiste i zabavni i sa njima ćete se uvek sjajno provesti. Držite se dalje od Device previše su sentimentalne za vas.

 

 

Riba

Strašno romantična osoba puna ljubavi i naklonosti prema svojim partnerima, često i previše.

Idealan partner za Ribu je još jedna osoba u ovom znaku. Niko ne može da reaguje na vaše emocionalne potrebe i voli vas jednako snažno kao druga Riba. I seks između ova dva znaka je magičan.

 

 

Strelac takođe može biti dobar partner, može da hoda sa vama po oblacima, dok u isto vreme, izgleda kao šarmantna ličnost. Možete se uklopiti sa uravnoteženim Jarcem, koji će vam obezbediti stabilnost koja vam je potrebna.

 

 

Ne odgovara vam Lav jer vam izgleda sebično i neće uvek razumeti kako se osećate ili mislite. Jednako težak je odnos sa Vagom. Vagin praktičan i inteligentan um se teško povezuje sa vašim, koji je u svetu snova.

 

 

Izvor: Superzena

Komentariši