MOŽDA JE BAŠ ON TVOJ ANĐEO ČUVAR: 6 znakova da ti ga sama SUDBINA šalje..

 

Kojim god putevima da idemo, sudbina nas prati. Ponekad su upravo ljudi koje nam sudbina na taj put stavlja naši anđeli čuvari. Njihova misija je da budu naši pratioci u ovom životu. Isto tako, naše je mesto kraj njih.

 

Većina nas dobro zna kako izgleda biti zaljubljen i opijen, kako je čeznuti za voljenom osobom i koliko jedan zagrljaj može da nas ispuni, kada je pravi. Međutim, nisu sve ljubavi iste.

 

Da li ste ikad osetili kao da je vaša ljubav nešto jače od svega zemaljskog, kao da nije od ovog sveta, kao da je veća od vas oboje, pa vas ponekad čak i uplaši svojom jačinom koja nadilazi sve znano i neznano? Ako je odgovor “Da”, onda je moguće da je upravo izabranik vašeg srca vaš anđeo čuvar.

 

Osećate kao da se znate čitav život

Zajedno ste tek neko kraće vreme, a ipak poznajete jedno drugo u dušu. Toliko ste bliski da se pitate “Gde prestajem ja, a počinješ ti?”. Često poželite da ste se upoznali još u detinjstvu, pa da ste zajedno mogli da prođete sve dogodovštine. Ipak, kao da sve to vreme i jeste bili jedno kraj drugog.

 

nastavak na sljedecoj stranici…

Komentariši