Signali da ste u vezi sa nesigurnim muškarcem..

 

Umesto da pored sebe imate muškarca zbog kojeg se osećate dobro, sa nesigurnim frajerom ćete imati samo probleme. Evo kako da proverite da li je vaš dečko nesiguran u sebe.

 

Zaboravlja prijatelje kada ima devojku
Vi ste sve što ima i nema se potrebu da se više toliko druži ni sa kim? Ovo je znak da vam je frajer nesiguran, a s vremenom će se nedostatak prijatelja pretvoriti u veliku komplikaciju. Kad budete htele da izađete sa prijateljicama, prigovaraće vam, jer ne razume da je uz vezu potrebno održavati i prijateljstva.

 

Misli da još volite bivšeg
Neke žene vole I mogu da ostanu u dobrim odnosima sa bivšim momcima, a nesigurni muškarci će zbog toga stvarati probleme. Čak i ako nemate kontakt sa bivšim, nesiguran muškarac će biti uveren da ga još niste preboleli, zbog čega će verovatno imati neosnovane ljubomorne ispade.

 

Kaže vam da vas voli
Prebrzo i previše često. Muškarci koji odmah ženi daju do znanja da je vole (na primer nakon mesec dana veze) verovatno na taj način žele potvrdu da su važni i da ih žena neće ostaviti. Kada treba reći te dve reči to treba da bude zato što zaista osećate, ali ako je veoma rano, verovatno je povezano sa nesigurnošću.

 

Stalno traži potvrdu
Ispituje da li ga volite, koliko ga volite i jeste li sigurni da ga volite… Nesigurni muškarci u glavi imaju mnogo teorija i konstantni strah od raskida, a na ovaj način pokušavaju da provere da li su njihovi strahovi opravdani.

 

Izvor:magic-whisperer.

Komentariši