STRELAC – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Tokom juna ćete imati koristi od poslovnih partnerstava i bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju. Merkur će od 6. do 21. juna prolaziti kroz vaše polje javnosti i partnerstva. To će vam donijeti nova poslovna poznantva, kontakte i veze, kao i nove klijente, kupce i korisnike vaših usluga. Najviše uspjeha ćete imati ako se bavite advertajzingom, oglašavanjem, radom u medijima ili nekim vidom rada sa klijentima u ulozi savjetnika, kao što je konsalting.

 

 

Bez obzira kojim poslom se bavite, imaćete koristi od oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Zakazivaćete česte sastanke i angažovaćete se oko sklapanja novih ugovora i prezentovanja onoga čime se bavite. Između 14. i 19. juna budite pažljivi u odnosima sa osobama na položaju, poslodavcem i nadređenima jer nećete moći da se složite oko nečega što će biti vaš zadatak. Važno je da budete spremni i otvoreni na kompromis i zajednički prihvatljivo rješenje. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do sukoba interesa. Na sreću, imaćete plodne ideje kako da dođete do rješenja teškoća.

 
Vaši prihodi će se poboljšati zahvaljujući tome što ćete imati dobar osjećaj za ulaganja i za rukovanje novcem. Venera će već početkom mjeseca praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca, što će vam donijeti više stabilnosti na ovom polju. Sredinom mjeseca će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, što vam sugeriše da budete posebno pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima jer bi raskid jednog partnertsva nepovoljno uticao na vaš saldo na računu. Ovo je takođe nepovoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora. Kako će Mars prolaziti kroz vaše polje platnog prometa i kroz znak Raka gdje je slab i u padu, biće neophodno da posebnu pažnju obratite tokovima novca.

 
Nezaposleni Strijelčevi će biti snalažljivi i umjeće da privuku pažnju drugih na sebe, što im može donijeti posao na polju javnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši