STRELAC – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Merkur i Sunce koji prolaze veći dio juna kroz vaše polje braka i partnerstava motivisaće vas da poboljšate komunikaciju i razumijevanje sa partnerom. Imaćete prijedloge kako da vašu vezu učinite skladnijom, kako da lakše ispunite zajedničke ciljeve i kako da uživate u zajedničkim trenucima. Umjećete da svog partnera pažljivo slušate i bićete veseli.

 
Sredinom juna će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku, što će dovoditi do razilaženja po nekim zajedničkim pitanjima između vas i vašeg partnera. Oko nečega nećete moći da se složite, zbog čega je neophodno da postignete kompromis. U protivnom se može dogoditi da se raziđete zbog neslaganja.

 
Ako ste slobodni:
Dopašće vam se jedna osoba zbog njenog načina komunikacije i inteligencije. Više će vas privlačiti intelekt pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu, nego što će to biti fizički izgled. Započećete viđanje sa tom osobom i vodićete razgovore koji će sadržati intelektualne igre koje će i vama i toj osobi biti zabavne. Osim razgovora, potrebno je da odete i korak dalje, što će vam biti lakše kada Merkur pređe u znak Raka, 21. juna. Postaćete emotivniji u tom periodu.

 
Nešto stariji Strijelci će biti skloni da skaču sa cvijeta na cvijet i da udvaraju nekolicini osoba koje će im tek površno privlačiti pažnju i sa kojima neće željeti ništa dublje niti ozbiljnije do prolaznog seksa. To neće moći da dobiju lako.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši