Najopširniji Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. jula: Ovan raspoložen za avanture, Lav željan ljubavi, pred Vodolijom turbulentan period…

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Merkur u vašem znaku čini da se mnoge stvari dešavaju ubrzano, ali bez većih rezultata. Pazite samo da se uhvatite za najnerealniji od svih planova, jer iako je podržan aspektima Jupitera i Saturna, i to dobrim, upravo tu leži opasnost da se opredelite za neku ideju na ivici realnog. Potražite pomoć prijatelja i saradnika.

 

 

Ljubav – Merkur u vašem znaku naglašava da ste željni lepih dešavanja u životu, novih sureta, novih lica. Problem sa ovako postavljenim planetama je nestalnost jer je podržan aspektom Venere iz polja prijatelja pa je teško oceniti ko je zanteresovan za vezu, ko je samo tu radi svoje popune slobodnog vremena.

 

Zdravlje – Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima zbog čestih promene vremena.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Venera je u polju karijere i to je znak da je vreme za promene, ne prevelike, ali bi neka varijanta dodatnog ili honorarnog posla vrlo prijala. Pokušajte da od nekog hobija ili nečeg što vas ne opterećuje, a volite da radite, načinite mogućnost za honorarni posao, za početak mali, ali sa dobrom razvojnom perspektivom.

 

 

Ljubav – Kako Venera u polju karijere čini da se stvari oko posla ubrzavaju, tako ukazuje i na mogućnost dešavanja vezanog za neku osobu koja je do sada bila prisutna samo u poslovnim varijantama. Sada bi to moglo da preraste u emotivnu vezu, pogotovo što Venera i Jupiter, vaš vladar polja partnerstva imaju dobar aspekt.

 

Zdravlje – Manji problemi sa stomakom, nogama i zglobovima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši