Najopširniji Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. jula: Ovan raspoložen za avanture, Lav željan ljubavi, pred Vodolijom turbulentan period…

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Jupiteru vašem znaku, podržan dobrim aspektom sa Saturnom, ali i Merkurom i Venerom, znak je da se na poslu odvijaju povoljnije stvari i da je pred vama niz šansi koje teško možete zaobići. Stoga uz uobičajenu dozu opreza, slobodno se upustite u razne poslovne kombinatorike.

 

 

Ljubav – Mars, vladar vašeg sedmog polja i sunce združeni u polju karijere ne daju previše prostora za emocije, tako a je potreban dodatni trud koji morate uložiti za ova pitanja. Nije pravi trenutak za razrešavanje emotivnih problema, jer biste tako samo još više zakomplikovali situaciju.

 

Zdravlje – Period nije povoljan za odlazak kod zubara ili hirurga, pazite se povreda.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars sa Suncem u znaku u kome ne iskazuje punu snagu, znak je da ste pod uticajem nekih prethodnih događanja, i da ste u manje povoljnom položaju nego što biste želeli. Merkur iz desetog polja znak je nesabilnosti dogovora oko posla i mogućnosti brzih neplaniranih promena.

 

 

Ljubav – Venera je u polju koje ne vidi svoj domicil u pitanju vašeg sedmog polja, to jest, polja partnerstva. To je znak da se između vas i partnera umeću razna pitanja kojima je zajedničko to što preipituju odnos na poprilično nerealan način. Potrudite se da vas niz sitnica ne navede na pogrešne odluke.

 

Zdravlje – Potrebno je da budete fizički aktivniji i da se bavite nekim sportom

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši