Najopširniji Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. jula: Ovan raspoložen za avanture, Lav željan ljubavi, pred Vodolijom turbulentan period…

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Saturn u vašem znaku već duže vreme koči dešavanja svih tipova. No, kako je sad povoljno aspektovan od većine planeta, u prilici ste da veći de pitanja koja su nejasna razjasnite i da na osnovu toga napravite makar i najmanji korak unapred. Neće biti lako, stoga ne odustajte na prvoj prepreci.

 

Ljubav – Venera u sedmom polju donosi brojne prilike, te ukoliko se ništa ozbiljno ne dešava problem je u vama i Saturnu koji u vašem prvom polju boravi već poduže vreme. Razmrdajte se malo i krenite događajima u susret. Ni najbolji aspekti planeta se neće realizovati ako tome ne dodate makar malo voljne akcije.

 

Zdravlje – Moguća manja prehlada i zubobolja.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Kako je vladar, Saturn retrogradan u dvanestom polju, tako se stvari komplikuju u svim segmentima. Sa druge strane u sedmom polju Mars i Sunce združeni ukazuju da se nalazite pod pritiskom neke procene ili nekih, najpre neispunjenih rokova. Morate prionuti na posao i kontrolisati situaciju inače ćete se naći u velikom haosu.

 

 

Ljubav – Već pomenuta konjunkcija Marsa i Sunca u sedmom polju po osnovu partnerskih odnosa unosi dodatne tenzije i ukazuje na nepovoljne, ili manje povoljne ishode odluka i događanja koji su pred vama. Uzdržanost i analiza događanja umesto prostih reakcija umnogome pomažu da kontrolišete situaciju.

 

 

Zdravlje -Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom, posebno za rođene u prvoj dekadi znaka.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši