Najopširniji Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. jula: Ovan raspoložen za avanture, Lav željan ljubavi, pred Vodolijom turbulentan period…

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Vladar znaka je retrogradan, a vladar polja karijere u znaku debilitacije što je jasan pokazatelj da ne treba preduzimati ništa veliko u narednom periodu i da je najbolje održavati postojeće stanje kako se ne bi stvorila kriza i tamo gde je nema. Budite strpljivi i oprezni.

 

 

Ljubav – Emocije su podložne uticaju spoljnih okolnosti, pa je neophodno da stres i napetost koja dolazi sa polja posla ne pređe i na druge segmente života. Oni koji su u vezi prolaze kroz manje turbulentan period, dok oni koji su slobodni imaju priliku za novim intrigantnim poznanstvom i započinjanjem nove uzbudljive romanse.

 

Zdravlje – Manji pad imuniteta. Obratite pažnju na ishranu. Pojačajte unos vitamina.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Suviše dugo Saturnov boravak u polju karijere koči sve ideje koje imate i sve planove, tako da ste se već navikli na spora dešavanja lišena promena i podložna rutini. Sa druge strane vaš vladar, Jupiter, u povoljnom aspektu sa Saturnom polako vas navodi na neke nove akcije. Nemojte propuštati dešavanja niti ignorisati znakove pored puta, jer se stvari polako menjaju.

 

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Merkur u brojnim aspektima, prevashodno u vrlo dinamičnom odnosu sa Venerom, daje mogunost brojnih događanja u vezi sa emotivnim životom. Na vama je da ispratite taj intezitet i vidite šta Vam planete nude tokom nastupajućeg perioda.

 

Zdravlje – Oprezno rukujte električnim uređajima. Ne zanemarujte manje bolove.

 

novosti.rs

Komentariši