Skorpija: Vodeni znak kojim vlada STRAST i sa kojim vas ocekuje ljubavni vatromet!

ŠKORPIJA I RAK

Ova astrološka kombinacija je pun pogodak. Dva vodena znaka koja emociju uzdiži na viši nivo. Rak ne podstiče Škorpijnu ljubomoru i zbog toga je ova kombinacija sinonim sklada i harmonije. Njihov senzibilitet je na istoj frekvenciji, pa i u seksualnom smislu su neprevaziđeni.

 

 

ŠKORPIJA I LAV

Teško je ostvariti dugoročniji odnos među ova dva znaka. Da, strast svakako, ali šta dalje? Neusklađeni životni stavovi i principi mogu biti ozbiljan pritisak na ovu vezu. Takođe, ovde postoji borba za prevlast. Lav voli autoritativnu ulogu, a Škorpiji ta vrsta “omče” ne odgovara.

 

 

ŠKORPIJA I DEVICA

Preterana nasrtljivost i direktan pristup Škorpije nije prihvatljiv stil ponašanja za jednu smernu Devicu. Sa druge strane, Devica ne bi mogla usrećiti u seksualnom smislu strastvenu Škorpiju, koja voli eksperimentalne igrice na ovom polju. Iz njenog ugla Škorpija je suviše perverzno nastrojena.

 

 

ŠKORPIJA I VAGA

Dok Škorpija čezne za strastvenim momentima i melodramom, Vaga traži porodični mir i harmoniju. Početna privlačnost je snažna, ali nažalost nije dugoročna.

 

 

ŠKORPIJA I ŠKORPIJA

Ovde je seks erotičan do krajnjih granica. Konunikacija je natprirodno dobra. Jednom rečju, skoro, savršen spoj. Međutim, pojavi li se mrvica sumne ili želje za dominacijom, vaš život postaje , blago rečeno, pakao. Nema kraja nepodnošljivom psihičkom pritisku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši